© Kuva: Getty Images

Detroit – Carolina: Hurrikaani iskee Motor Cityyn

NHL
Detroit – Carolina
Maanantai 25.11 klo 02:00

Sunnuntaina Carolina Hurricanes matkustaa Motor Cityyn Detroit Red Wingsin vieraaksi. Detroitin alkukausi on ollut melkoisen vaisu, sillä 25 pelatun pelin jälkeen Red Wings on Atlantin divisioonan jumbona saldonaan ainoastaan 17 pistettä. Carolinan tilanne on oleellisesti parempi, sillä Hurricanes on Metropolitan divisioonan kolmantena ja pistepussissa on 29 pistettä.

Molemmat joukkueet pelasivat viime yönä. Carolina löi Florida Panthersin 4-2 ottelussa, jossa Teuvo Teräväinen oli todella kovassa lyönnissä. Mies saalisti kolme syöttöpistettä, kun Hurricanes käänsi 0-2 tappioaseman komeaksi voitoksi. Myös Sebastian Aho kuittasi yhden syöttöpisteen, kun Panthersin pisterohmu Alexander Barkov jäi puolestaan tällä erää tehoitta. Carolinan tämänhetkinen iskukyky näyttää todella mukavalta.

Detroit sen sijaan luisui viime yönä viidenteen peräkkäiseen tappioon. New Jersey -ottelu oli kaksi erää numeroiden valossa tasainen, mutta kolmannessa erässä Devils meni menojaan. Valtteri Filppula kuittasi jo ennestään karuun plus/miinus tilastoonsa kolme miinusta lisää. Lisäksi tuli jobinpostia Anthony Manthan loukkaantumisesta avauserässä. Red Wingsin asiat voisivat totisesti olla paremmallakin tolalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Joskus asiat napsahtavat kohdilleen, kun palataan kotiareenalle. Tällä hetkellä en kuitenkaan näe positiivisia merkkejä Detroitin tekemisessä ja oma panokseni menee vetomielessä vierasmenestyksen suuntaan. Vetosuositus on siis Carolina voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,03.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.