tarjoaa marraskuussa uusille asiakkaille nannaa: saat ensitalletuksen yhteydessä 150% bonuksen 150 euroon asti.

Tarjous tarkoittaa käytännössä sitä, että saat 100€ talletuksella maksimiedun eli 150€ ylimääräistä pelirahaa. Jos et halua tehdä niin suurta talletusta, saat vastaavasti 20€ talletuksella jo 50€ pelirahaa.

Kuten sanottua, tarjous on voimassa vain tämän kuun. Seuraa vain alapuolen ohjeita ja ota diili pois kuljeksimasta!

Lunasta n huipputarjous näin:

  1. Avaa tili lle TÄSTÄ.
  2. Tee talletus. Esimerkiksi 20€ talletuksella saat heti 50€ pelirahaa.
  3. Aktivoi talletusbonus Bonukset-valikon kautta ennen ensimmäistä vetoasi ja saat näin bonuksen käyttöösi.

Miksi kannattaa pelata lle?

lla on hyvä meininki: jääkiekon kohdetarjonta on laaja ja soveltuu erityisesti suomalaiseen makuun. Löydät tavallisten jalkapallo- ja jääkiekkovetojen lisäksi myös mm. talviurheilua ja yleisurheilua. lla löytyy myös hyviä spesiaalivetoja ja kattava liveveto-osasto on täysin oma lukunsa.

Livevedoissa n livestriimit ovat pelijännitystä nostava lisä: pystyt seuraamaan vetosi onnistumista suorana lähetyksenä TV:stä. Lajien ja liigojen tarjonta on livelähetyksissä loputon.

150% bonus on erittäin kilpailukykyinen ja pääset taatusti betsaamisen makuun käyttämällä hyväksesi marraskuun mojovan tarjouksen. Kun kierrätys on tuota luokkaa, on tämä varmasti parhaimpia vedonlyöntibonuksia mitä markkinoilta on juuri nyt saatavissa.

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja koskee suomalaisia uusia asiakkaita. Kampanja päättyy 30.11. klo 23:59 CET. Palkintojen arvonta suoritetaan maanantain 02.12 ja voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Suurin talletus, josta 150% bonuksen saa on 100 euroa. Lue tarkemmat säännöt ja ehdot kampanjasivulta.