© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Amur – Jokerit: Kaukoidän turnee jatkuu

KHL
Amur – Jokerit
Sunnuntai 17.11. klo 09:00

Jokerien kaukoidän vieraskiertue jatkuu kolmannella ottelulla, jossa sunnuntaiaamuna Suomen aikaa narripaitoja isännöi Amur Habarovsk. Jos tuijottaa puhtaasti sarjataulukkoa, vastus kevenee aikaisemmasta, sillä Amur majailee itäisen konferenssin jumbosijalla. Toki vieraskiertueen rasituksessa on jo itsessään vastusta aivan tarpeeksi. Jokerien avain tässä ottelussa on nopea palautuminen.

Amurin joukkue ei ole turhan nimekäs. Suomalaisille tutuimpia ovat varmaankin tshekkiläiset Zohornan veljekset, joista Hynek pelasi viime kaudella Pelicansissa. Habarovsk kärvistelee tällä hetkellä neljän tappion putkessa, joista tosin yksi tuli jatkoajalla. Tauon jälkeen Habarovskista on ehtinyt pisteet hakea SKA Pietari, joka suhteellisen tasaisessa ottelussa käytti paikkansa paremmin hyväkseen.

Admiral-ottelussa Jokerit joutui ylitöihin, sillä ottelu ratkesi kotivoittoon vasta voittolaukauskisan jälkeen. Jokerien peli-ilme oli kokonaisuudessaan sangen hyvä ja samanlaisena odotettavissa voi olla sunnuntaina iloisia asioita. Antti Niemi pelasi Admiralia vastaan, joten Amuria vastaan torjuntavuorossa lienee Janis Kalnins. Kaukaloon saatetaan myös marssittaa tuoreita jalkoja, sillä Mika Niemi ja Eemeli Räsänen eivät ole vielä pelanneet kiertueella.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Jokerien valmistautuminen otteluun sujuu suunnitelmien mukaan, se on vahvoilla heikompaa Amuria vastaan. Aikaero voi tietysti tuoda omat haasteensa. Otan joka tapauksessa vetosuosituksen suorasta vierasvoitosta: Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.