Ylväitä kehuja! Itsensä täysin haukkunut Patrik Laine suitsutti Ville Heinolaa ja Kaapo Kakkoa Viasatin haastattelussa

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laine kehui joukkueen suomalaisdebytanttia, eli pakki Ville Heinolaa sarja-avauksen jälkeen Viasatin haastattelussa. Jets taipui NY Rangersille Suomen aikaa varhain perjantaiaamuna lukemin 4-6.

Sensaatiopuolustaja sai jääaikaa reilut 18 minuuttia. Heinola syötti yhden maalin, tehotilasto jäi pyöreästi nollille.

– Joo, kyllä se hyvin veti. Hienon matsin pelasi. Oikeastaan kirsikkana kakun päälle vielä syöttöpiste siitä, eka pinna änärissä, Laine kehui Heinolaa.

Kyseisessä pelissä kaukalossa oli suomalaistungos. Juhannuksen kakkosvaraus Kaapo Kakko debytoi Rangersin paidassa pisteittä. Peliaikaa suurlupaukselle kertyi vartin verran, tehotilastoon tuli lukema -1.

– Aika hieno juttu, että sain itse olla todistamassa noinkin hienoja debyyttejä molemmilta kavereilta. Hienoja pelaajia, Laine ylisti.

LUE MYÖS: Turhautumisen huippu? Hirvittävän tehotilaston kerännyt Patrik Laine antoi täyslaidallisen itselleen – ”Ei vaan mene eikä osu, ei osu oikeastaan edes sinne päinkään”

Suomalaissensaation uralle mieletön alku – teki NHL-historiaa heti avauspelissään

Omaan tekemiseen hyökkääjä ei ollut alkuunkaan tyytyväinen.

– Näköjään jatketaan siitä, mihin viime kaudella jäätiin. Ei vaan mene eikä osu, ei osu oikeastaan edes sinne päinkään, yhden syöttöpisteen saalistanut ja viime kaudella uransa heikoimmat runkosarjapinnat 30+20=50 iskenyt Laine latasi samassa haastattelussa.

– Ihan kiva olisi joskus osua edes sinne päin. Ei auta, jos menee kymmenen metriä ohi. No, huomenna on uusi tsäänssi, parikymmentä minuuttia pelannut ja tehotilastoon numeron -3 saanut suomalainen sadatteli.