Winnipegin suomalaisia sorsitaan jälleen – nettiraivo heräsi: ”Jonkun pitäisi menettää työpaikkansa”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets on sotkenut ketjujaan läpi vaikean alkukauden. Ruletti jatkuu edelleen. The Athleticin toimittaja Ken Wiebe raportoi tuoreimmat ketjukoostumukset Winnipegin harjoituksista, eivätkä fanit olleet muutoksiin tyytyväisiä.

Patrik Laine on jälleen tiputettu pois ykkösketjusta. Hän pelaa kakkosketjussa Bryan Littlen ja Kyle Connorin kanssa. Laineen ja Littlen kemiat eivät ole missään vaiheessa kohdanneet.

Satumaisen alkukauden pelannut Ville Heinola on puolestaan pudotettu Winnipegin kokoonpanosta kokonaan. Hän harjoitteli ylimääräisessä pakkiparissa yhdessä juuri hankitun Luca Sbisan kanssa.

Suomalaisten pompottelu kokoonpanossa sai tylyn vastaanoton Winnipegin faneilta Twitterissä.

– Mikä järkyttävä sotku tuo puolustus onkaan. Jonkun pitäisi menettää työpaikkansa tästä hyvästä, eräs kirjoittaa Twitterissä.

– Ovatko Little ja Laine oikeasti taas yhdessä? toinen tuskailee.

– Laine ja Little eivät ole koskaan toimineet. Heinola on pitkäaikainen osa joukkuetta ja ansaitsee olla kokoonpanossa jonkun AHL-täytemiehen tilalla, joka ei pelaa joukkueessa enää tämän kauden jälkeen, eräs Winnipeg-fani tiivisti tuntemuksensa.

– Olen varma, että Maurice vain trollaa meitä tässä vaiheessa ja yrittää saada johdon erottamaan hänet… miten muuten nuo ketjut kävisivät järkeen…