NHL
Toronto – St. Louis
Tiistai 08.10. klo 02:00

Tiistain vastaisen yön NHL-nostona on Toronton ja St. Louisin välinen ottelu. Viime kauden Stanley Cup -mestari matkaa jääkiekon ydinseudulle jatkoaikatappio ja voitto vyöllään ensimmäisestä kahdesta ottelusta. Isännät ovat puolestaan vetäneet melkoista hurlumheitä kolmessa ensimmäisessä matsissaan. Maaleja on syntynyt molempiin päihin.

Torontolla on tilillään kaksi voittoa ja jatkoaikatappio. Joukkue on tehnyt kolmessa pelissä komeat 14 maalia, joista Auston Matthews on pyssyttänyt peräti viisi. Myös Mitch Marner on ollut kovassa lyönnissä. Tanskalaisvahti Frederik Andersen huilasi tappiollisen Montreal-pelin, mutta palannee tähän otteluun. Maple Leafs suli johdettuaan ottelua jo 4-1 ja Kasperi Kapanen oli ottelun antisankari aiheutettuaan vastustajalle rangaistuslaukauksen typerän mailanheittonsa vuoksi.

St. Louis Blues kaatoi Dallasin 3-2 ja Sammy Blais on jatkanut vahvaa menoa hyvän pre-seasonin jälkeen. Jordan Binnington on aloittanut molemmat pelit maalissa ja näyttää olevan myös hyvässä iskussa. Huomattavaa Bluesin kahdessa ensimmäisessä pelissä on ollut, että molemmissa hyvää ensimmäistä erää on seurannut sangen vaatimaton toinen erä. Blues on ollut viime ajat Torontolle vaikea vastus, joten vieraissakin pidän tätä kutakuinkin 50/50 matsina.

Lyö vetoa ottelusta:

Kuten sanottu, pidän ottelua lähtökohdiltaan suhteellisen tasaisena. Vedonlyönnillisesti Blues kiinnostaa näillä kertoimilla jonkun verran, joten vetosuosituksena on St. Louis (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,10.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO