© Kuva: Juha Tamminen

Sport – HIFK: Vieraskiertue päätökseen Vaasassa

Liiga
Sport – HIFK
Lauantai 26.10. klo 18:30

Lauantaina on Liigassa kiirettä: lähes kaikki joukkueet pelaavat liigaottelun. Sarjajumbo Sport on tuskaillut alkukauden pelillisten ongelmien ja erikoistilanteiden kanssa. HIFK on puolestaan kärsinyt tehottomuudesta. Molemmat ovat saaneet solmuja aukaistua ja tilanne näyttää hieman paremmalta. Mitä on odotettavissa lauantaina, kun HIFK lopettaa vieraskiertueensa Vaasassa?

Sport on tällä hetkellä sarjajumbona – joskin Ari-Pekka Pajuluoman kiekkosoturit ovat pelanneet vähemmän otteluita kuin mikään muu liigaporukka. Keskiviikkona Sport pakotti viime hetken tasoituksellaan sarjakärki Tapparan jatkoajalle. Tuossa ottelussa taisi tosin Tapparan mukavoituminen päästää vaasalaiset peliin mukaan. Joka tapauksessa Sportin pelissä alkaa olla itua, kun turhat kikkailut maltetaan jättää minimiin. Ja luvalla sanoen surkealle alivoimalle pitäisi myös pystyä tekemään jotain.

HIFK viikkoon mahtuu kammottava tappiopeli Lappeenrannassa ja sitä seurannut hieno voitto Jyväskylässä. Jarno Pikkaraisen joukkio hyökkää tällä hetkellä maltillisemmin ja vaikka se laukoo tätä nykyä vähemmän, laukaukset tulevat laadukkaammista paikoista. JYPiä vastaan puolustus pelasi fyysisesti, mutta viisaasti. Jos esitykset jatkuvat eilisen kaltaisena, stadilaisten voisi odottaa kiipeävän sarjataulukossa ylöspäin.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFKillä on enemmän ottelurasitusta ja peräti neljäs perättäinen vierasottelu. Silti pidän heitä solidina suosikkina Sportia vastaan – isännillä on vielä lupauksia lunastettavanaan, vaikka vienoa valonkajoa tunnelin päässä näkyykin. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,31.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.