Roope Hintz veivasi komean soolomaalin – kaikki Dallasin suomalaiset maalinteossa

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Dallas Starsin hyökkääjä Roope Hintz pelaa vasta ensimmäistä täyttä NHL-kauttaan, mutta on noussut välittömästi Dallasin yhdeksi tärkeimmistä pelaajista. Joukkueen maalinteko on takkuillut alkukauden ajan, mutta Hintz on tykittänyt jo tehot 6+1=7.

Viimeisin maali tuli viime yön ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Suomalaishyökkääjän veivasi itsensä kaksin vastustajan maalivahdin kanssa. Ensimmäinen laukaus päättyi torjuntaan, mutta Hintz oli tilanteessa hereillä ja iski irtokiekon maaliin asti.

Muutkin Dallasin suomalaiset pääsivät maalien makuun Philadelphiaa vastaan. Esa Lindell ohjasi kiekon sisään ylivoimalla maalin edestä. Miro Heiskanen puolestaan viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin.

Dallas Stars voitti ottelun 4-1 lukemin. Voitto oli seuralle vasta kauden toinen.

Voit katsoa Hintzin soolomaalin alta.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!