Rapaa niskaan saanut NHL:n suomalaispeluri löi taas jauhot jokaikiseen suuhun – teki nyt seurahistoriaa: ”On ollut erinomainen”

© Kuva: Getty Images

Viisi ottelua, viisi voittoa.

Täydellistä?

Näin voisi sanoa ilman värilasejakin.

Mikko Koskisen alkukauden panos Edmonton Oilersin maalilla on ollut ällistyttävän hieno. Ennen perjantaiyön peliä pikkumustat olivat tarttuneet 93,4 prosentin varmuudella, kiekko puolestaan oli mennyt selän taakse keskimäärin 2,20 kertaa per koitos.

Perjantaina Koskinen torjui nurin Washington Capitalsin jatkoajalla. Kun Oilers voitti 4-3, otti suomalainen siis jo kauden viidennen voittonsa. Se on historiaa joukkueen leirissä. Kukaan muu veskari ei ole pystynyt voittamaan kauden viittä ensimmäistä otteluaan.

– Koskinen on ollut erinomainen, Oilersin hyökkääjä Zack Kassian ylisti seuran nettisivuilla vahtia, joka torjui Capsia vastaan vaisuhkolla 89,3 prosentin varmuudella.

Oilersin toinen vahti on Mike Smith. Hänelle on kirjattu öljypaitojen kauden kaikki kolme tappiota.

– Kummatkin maalivahtimme ovat olleet erinomaisia tällä kaudella. Nähdäkseni meillä ei ole ykkösvahtia, Kassian jatkoi.

Koskinen on saanut Edmontonin suunnalta muutenkin hurjasti kehuja. Tämä on upea juttu miettiessä viime kevään ja kesän kritiikkiä.

– Hän on ollut satumainen, mediajätti Sportsnet ihasteli viime viikolla.

NHL jatkaa siitä, mihin se viime kesänä St. Louis Bluesin mestaruuden myötä jäi: Se on taas sekaisin kuin seinäkello. Sarjassa kolme joukkuetta on kerännyt 17 pinnaa keikkuen kärjessä. Ne joukkueet ovat viime vuosien ”perinteiset menestyjät” Oilers ja Buffalo Sabres sekä vähemmän yllättäen Washington Capitals.

LUE MYÖS:
Sebastian Aho viskasi gorillan selästään – kauden ensimmäinen oikea maali päätti kovan tuskan

Häh? NHL:ssä uskomattomat pisteet viimeistellyt Aleksander Barkov teki seurahistoriaa – voi nousta pian jopa kahden pörssin kärkeen

Ja superyllättäjän ällistyttävä liekehdintä jatkuu vain – NHL:n pistepörssin kärkinimi tekee illasta toiseen historiallisia temppuja

Pekka Rinne ilmiliekeissä NHL:ssä! Seuraennätyskin uhkaa pamahtaa rikki


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004