Oho! NHL:n suomalaishyökkääjä nakutti vakuuttavat tehot – onnistui todella harvinaisessa tempussa vasta viidentenä pelaajana

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Joel Armia nautti Suomen aikaa torstain vastaisena yönä melkoisen tehokkaasta ja harvinaisesta iltapuhteesta. Hyökkääjä nakutti 4-5-tappioon päättyneessä Buffalo Sabres -pelissä jo avauserässä kaksi maalia ja yhteensä tehot 2+1.

Kolmosketjun laiturin osumissa kummallista oli se, että ensimmäinen syntyi alivoimalla ja toinen ylivoimalla. Erikoistilannemaalien välillä aikaa oli vain noin viisi ja puoli minuuttia.

Tällainen, eli sekä yli- että alivoiman iskeminen Habsissa avauserän aikana ei tietystikään ole ihan arkipäivää. Aiemmin vastaavassa on onnistunut nimittäin vain neljä pelaajaa. Edellisen kerran moiseen temppuun kykeni Max Pacioretty Toronto Maple Leafsia vastaan vuonna 2015.

Todella harvinaiseen temppuun pystynyt laitahyökkääjä palkittiin ottelun kakkostähtenä. Armia keräsi peliaikaa reilut 16 minuuttia ja hänen tehotilastonsa näytti lukemaa +2.

Habs-leiristä pisteille ylsivät myös vajaat 15 minuuttia pelannut ja kerran maalannut Jesperi Kotkaniemi (+1) sekä vajaat 17 minuuttia luutinut ja syöttöpinnan saalistanut Artturi Lehkonen (-1).

Buffalon Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen jäivät joukkueen pakistossa pisteittä.

LUE MYÖS: Siirtopommi! Julius Honka palaa NHL:stä Liigaan – ”Tavoite saada mies ripeästi takaisin sinne, minne kuuluukin”


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.