Oho! NHL-kausi vasta alussa, mutta Aleksander Barkov tylyttää jo itseään ja joukkuettaan: ”Emme voi pelata hyvin, jos…”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers-kapteeni Aleksander Barkov on aloittanut NHL-kautensa kohtuullisella pinna per peli-tahdilla. Joukkueen peli ei ole kuitenkaan kulkenut kaksisesti, sillä Panthers on voittanut kolmesta avausottelustaan ainoastaan yhden.

Keskiviikon vastaisena yönä Panthers kärsi 3-6-kotitappion Carolina Hurricanesille oltuaan jo avauserän jälkeen tappiolla 0-4.

Kolmena viime kautena pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt floridalaisjoukkue majaileekin omassa Atlantic-divisioonassaan tutuilla häntäpään sijoilla.

Vaikka kausi on vasta alkuvaiheessa, vaikuttaa Barkov jo huolestuneelta

– Emme voi vain olettaa pelaavamme hyvin illasta toiseen. Edes lähestymistapa otteluun ei ratkaise, vaan emme voi pelata hyvin, jos emme tee tarpeeksi töitä, Barkov totesi NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan.

Sentteri ei säästellyt Carolina-tappion jälkeen kritiikiltä myöskään itseään.

– Kaikki alkaa minusta itsestäni, en ollut valmis alusta alkaen. Tiedän, että kausi on vasta alussa, mutta pitää olla valmis alusta asti. Opimme tästä varmasti ja jatkamme matkaa eteenpäin, Barkov painotti.

Panthersin kausi jatkuu kolmen ottelun tiiviillä vierasputkella, joka alkaa varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa Buffalo Sabresia vastaan.


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.