Oho! Leijonien maailmanmestari saamassa kenkää Euroopan huippusarjan joukkueesta – pamput tyytymättömiä kultaleijonan heikkoon panokseen

© Kuva: Getty Images

Sveitsin pääsarja NLA:ssa pelaavan Bernin johtoporras ei ole ollut tyytyväinen suomalaispakki Miika Koiviston tekemisiin. Ilmeisen heikolla panoksella pelanneen maajoukkuepuolustajan sopimus puretaan muutamien eri lähteiden mukaan viimeistään ensi viikolla.

Lähteet kertovat, että Koivistolla olisi ottajia muuallakin. Se ei sinänsä ole ihme, sillä vaasalaislähtöinen pelaaja on muun muassa maailmanmestari viime toukokuulta ja onpa palkintokaapissa myös Suomen mestaruus.

Koivisto pelasi viime kaudella KHL:ää Dynamo Moskovassa. Tämä kausi on ollut Bernissä vaikea, sillä kauden 15 peliä ovat tuoneet tehot 0+2=2 (-5). Toukokuun MM-kisojen kymmenessä pelissä Koivisto sivalsi niin ikään pisteet 0+2=2 (+3).

Pakki pelasi Suomessa edellisen kerran kaudella 2017-18 edustettuaan Kärppiä. Tuolloin hän oli oikein kunnon teholinko taottuaan 55 runkosarjan ottelussa tehot 10+29=39, 15 pudotuspeliottelua toivat pisteet 3+5=8. Tähänkin nähden panos Sveitsissä on ollut eittämättä heikko.

Lähteet: SwissHabs, Berner Zeitung