Nolla maalia! Kultaleijonien sankari Marko Anttilalla allaan tehoton syksy – avaa nyt syitä tilanteeseen

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Leijonien viime kevään MM-kultajoukkueen kapteenin ja suuren kansallissankarin Marko Anttilan syyskausi Jokereissa ei ole ollut pelkkää juhlaa.

”Mörkön” maalitili on edelleen avaamatta ja 15 ottelun tehopistesaldo on muutenkin vaatimaton 0+2.

– Olisihan se kiva välillä saada tulostakin, mutta kovasti teen töitä ja yritän, että se sieltä aukeaisi. Yritetään parantaa niin henkilökohtaisella kuin joukkuetasollakin, Anttila toteaa Jokereiden nettisivulla julkaistussa haastattelussa ja jatkaa:

– Ehkä se (viimeistely) on ollut vähän sellaista väkinäistä ja rentous puuttunut. Yöunia en kuitenkaan menetä, koska sen verran on pelejä takana uralla. Tiedän, että se tulee, kun on tullakseen ja tekee asiat tarpeeksi hyvin.

Jokereiden kapteenistoon kuuluva Anttila on ollut tyytyväinen joukkueen tekemiseen viime peleissä ja ryhmä lähteekin torstai-iltaiseen vierasotteluun Ak Bars Kazania vastaan peräti kuuden ottelun voittoputkessa.