No mitä nyt taas? NHL:n suomalaissensaatio jäämässä jälleen ulos kokoonpanosta!

© Kuva: Getty Images

Jos on NHL:n virallisia kotisivuja uskominen, jää Winnipeg Jets -pakki Ville Heinola taas ulos joukkueensa kokoonpanosta. Jets punnitsee Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä Pittsburgh Penguinsin.

Winnipegin pakkiparit ovat näillä näkymin Josh MorrisseyNeal Pionk, Carl DahlströmTucker Poolman ja Dmitri KulikovAnthony Bitetto.

Kakkosparin Dahlström on se, joka Heinolan paikan vei jo aiemmin Chicago Blackhawks -ottelussa.

Lukosta maailman tähtiin ponnistanut pakki on pelannut NHL:ssä tänä syksynä viisi ottelua tehoin 1+2=3 (+1). Heinola on luutinut Jetsin alakerrassa reilun 19 minuutin peliaikakeskiarvolla. Hän ei ilmeisesti kärsi mistään loukkaantumisesta tai sairaudesta.

Loukkaantuneiksi Jetsistä ovat merkattu aivotärähdyksestä kärsivä Bryan Little ja ylävartalovammasta kärsivä Nathan Beaulieu.

Kokoonpanoilla spekuloiminen voi tosin olla hieman haastavaa, sillä kumpikaan joukkue ei käynyt pelipäivän aamuna jäillä. Sekä Jets että Pens pelasivat jo sunnuntain vastaisena yönä.

Mainitaan sekin, että kokoonpanoja valottaneen jutun mukaan Patrik Laine pelaa Jetsin ykkösketjun vasemman laiturin paikalla.

LUE MYÖS:
Miksi ihmeessä NHL:n suomalaissensaatio lyötiin katsomoon? Näin luotsi kommentoi – ”Hän näytti siltä kuin muutkin…”