NHL-uran avausmaali yhä hakusessa – Kaapo Kakko myöntää: ”Paineet kasaantuvat”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin Kaapo Kakko myöntää maaleitta sujuneiden ensimmäisten NHL-pelien kasaavan pikku hiljaa paineita nuorukaisen harteille.

– Haluan tehdä maaleja, joten paineet alkavat kasaantua. Mutta meillä on yhä 80 peliä jäljellä. Tiedän kaikkien odottaneen minun onnistuvan heti maalinteossa. Ehkä ensi kerralla. Toivottavasti, Kakko kertaa NHL:n verkkosivuilla.

Kakko myöntää samalla uuteen pelitapaan totuttelemisen vievän aikaa.

– Peli on niin nopeaa, se on ensimmäinen asia. Joskus sinun on vain lyötävä kiekkoa syvään. Tätä minun ei tarvinnut tehdä viime kaudella. Täällä joudun tekemään sitä toisinaan, Kakko vertaili Liigan ja NHL:n pelitapoja.

Suomalainen on saanut alkukaudesta vinkkejä myös kokeneemmilta pelikavereiltaan. Kokeneista Rangers-pelureista Chris Kreider mainitsi suomalaisen kehityskohteisiin kuuluvan muiden muassa sen, miten kääntää kahden miehen voimin päälle tuleva karvaus pienillä liikkeillä omaksi edukseen. Kotimaan Liigassa Kakko ei kohdannut juurikaan NHL:ssä jatkuvasti päälle syöksyvää kahden miehen karvausta.

Kakon seuraava tilaisuus NHL-uran avausmaalin iskemiseen tulee eteen lauantaina. Rangers isännöi Edmonton Oilersia suomalaisittain mainioon katseluaikaan kello 20 alkaen.

LUE MYÖS: NHL-seuran epäonni ei ota loppuakseen – viime kesän ykköshankinta tuorein nimi loukkaantuneiden listalla

LUE MYÖS: NHL-voimahyökkääjä pettyi ex-seuransa käytökseen – ”Vuodatin niin paljon hikeä ja kyyneleitä tämän joukkueen eteen…”


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.