NHL-kriisijoukkue sortuu ihmeellisiin lapsuksiin – pelikiellosta vapautunut kuumakalle raivona: ”Omiin otetut maalit tappavat meidät”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks on NHL:n kriisiseura. Joukkue on hävinnyt kauden kaikki neljä peliään varsinaisella peliajalla lukemin 1-4, 1-5, 1-3 ja 2-5. Viimeisin tappio tuli yöllä Nashville Predatorsia vastaan.

Kun joukkue on ottanut neljästi putkeen käkättimeen, on se sivunnut seurahistoriansa huonointa sarjakauden alkua. Sharks aloitti myös kauden 1993-94 neljällä suoralla tappiolla.

Ilmapiiri lännen jumbossa taitaa olla latistunut. Pistesaldo eikä maaliero 5-17 miellytä luonnollisesti.

– Omiin otetut maalit tappavat meidät, Evander Kane latasi NHL.comin mukaan.

Heti maalannut hyökkääjä pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa lusittuaan kolmen ottelun pelikiellon. Se oli seurausta harjoituskaudelta erotuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta. Pelaaja tietää, missä joukkueella tökkii.

– Dominoimme peliä, kunnes haluamme pelata nätisti, ja sitten annamme vastustajalle kaksi-ykkösiä. He iskevät maalin. Ja sitten annamme toisen kaksi-ykkösen, ja kiekko on taas repussa, peliaikaa Predsiä vastaan vajaat 20 minuuttia kellottanut Kane sadatteli.

Predatorsin viidestä täysosumasta peräti kolme syntyi vastaiskuista. Esimerkiksi yhdessä näistä Erik Karlsson pelasi kiekon kanssa keskialueella järkyttävän huonosti.

– Ne ovat räikeitä virheitä, Kane pauhasi.

NHL:n tehotilaston aivan häntäpäähän vajonnut ruotsalaispakki Karlsson ei tietysti hänkään ollut tyytyväinen.

– Kun asiat eivät suju tavalla, jolla haluamme, saatamme tehdä asioita liikaa.

– Emme aloittaneet peliä, kuten halusimme. Luulen, että tänään pelissä oli pidempiä jaksoja, joita hallitsimme. Eli silloin pelasimme, kuten halusimme, ruotsalainen pyöritteli.

San Jose yrittää kääntää kelkkaansa perjantain vastaisena yönä Chicago Blackhawksia vastaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.