NHL-konkaritoimittaja jyrähtää: Kaapo Kakon saatava lisää vastuuta – ”Voivat katsoa asioita pitkällä tähtäimellä, mutta…”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersia jo vuosikausia läheltä seurannut konkaritoimittaja Larry Brooks vaatii tuoreessa New York Postiin kirjoittamassaan kolumnissa manhattanilaisjoukkuetta antamaan Kaapo Kakolle enemmän vastuuta.

Neljässä pelaamassaan ottelussa toistaiseksi tehot 1+0 iskenyt suomalainen ansaitsisi Brooksin mukaan jo paikan Rangersin ykkösylivoimakoostumuksesta, ellei jopa ykkösketjustakin.

Brooksin liipaisimella on venäläishyökkääjä Pavel Buchnevich, joka ei hänen mukaansa ole tehnyt riittävästi ansaitakseen nykyisen roolinsa.

Buchnevich pelaa Rangersin ykkösylivoimassa yhdessä Mika Zibanejadin, Chris Kreiderin, Artemi Panarinin ja Jacob Trouban kanssa.

David Quinn (Rangersin päävalmentaja) tarjosi Buchnevichille roolin harjoitusleirin alussa perustellen sitä pelaajan hyvällä viime kauden lopulla, mutta hän ei varmaankaan tarkoittanut sen olevan loppuiän sijoituspaikka, Brooks toteaa vielä ilman maaleja tällä kaudella olevasta taiturista.

2-5-tappiossa New Jersey Devilsia vastaan Rangers pääsi pyörittämään ylivoimaa peräti kuudesti onnistumatta kuitenkaan maalinteossa.

Brooksin mukaan joukkueen kakkosylivoimassa pelaava Kakko ei pääse tällä hetkellä riittävästi vaikuttamaan joukkueen pakkopeliin ykköskoostumuksen rohmutessa suurimman osan jääajasta.

– Quinn, seuran puheenjohtaja John Davidson ja GM Jeff Gorton voivat katsoa asioita pitkällä tähtäimellä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita odottelua tumput suorina, mikäli tilanne ei ole riittävä, Brooks naulaa.