NHL-asiantuntijat listasivat: uhkakuvat ilmassa – näillä joukkueilla ainekset todelliseen floppikauteen

© Kuva: Getty Images

Kiekkoraamatuksi tituleeratun The Hockey Newsin NHL-asiantuntijakolmikko Matt Larkin, Ryan Kennedy sekä Ken Campbell listasivat podcastissaan kolme joukkuetta, joiden kohdalla kaudesta saattaa olla tulossa odotuksiin nähden suurin pannukakku. Lue kolmikon ajatukset joukkueista alta.

Winnipeg Jets

– Heillä on edelleen talenttia. Kaikki joukkueet, joilla on Mark Scheifelen tasoinen pelaaja, ovat vaarallisia. Joukkueen puolustusta sen sijaan iskettiin ja lujaa. Emme tiedä, onko Dustin Byfuglien tulossa takaisin. He menettivät Jacob Trouban ja Tyler Myersin. Varsinkin Keskisessä divisioonassa, jossa on useita Stanley Cup -suosikkeja, heikko puolustus tietää auttamatta tappioita.

Toronto Maple Leafs

– Joukkue voi voittaa runkosarjan. Toisaalta ihmiset unohtavat, että he pääsivät pudotuspeleihin vain neljän pisteen erolla viime kaudella. En usko, että tämä joukkue on rakennettu pudotuspelikiekkoa varten. Kaikki vahvistukset on tehty hyökkäystä silmällä pitäen. Eniten huolettaa se, ettei joukkuetta pystytä vahvistamaan edes siirtotakarajalla johtuen palkkakattotilanteesta. Ei mahdollisuuksia hankkia puolustuspään vahvistuksia tai alivoimapelaajia.

New Jersey Devils

– Joukkuetta tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoista seurata. Maalivahtipeli on yhä kysymysmerkki. Mackenzie Blackwoodin pitäisi voittaa ykkösvahdin paikka itselleen. Puolustus ei myöskään vakuuta. Joukkueessa ei ole tarpeeksi kovuutta. Toisaalta tilanne divisioonan sisällä on täysin avoinna. Devils voi olla viides tai toisaalta voittaa koko divisioonan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.