Lytätty Mikko Koskinen loistaa NHL:ssä! Torjui viime yönä oman ennätyksensä rikki

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Mikko Koskinen oli viime yönä Edmonton Oilersin kantavia voimia, kun hän torjui 6-3 voiton Philadelphia Flyersista. Helpolla voitto ei irronnut, sillä Koskisen piti pysäyttää kiekko 49 kertaa. Torjuntamäärä on Koskisen ennätysmäärä yhteen otteluun.

Koskinen on aloittanut NHL-kautensa varsin terävästi. Jo ennen viime yön ottelua Koskisen torjuntaprosentti oli jo 91,4. Voittoprosentti maalivahtikolossilla on tällä kaudella täysi sata.

Edmonton Oilersin faneille Koskinen ei ole ollut yksi suosikkipelaajista.Suomalaismaalivahti sai viime kaudella 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaisen ja neljävuotisen sopimuksen, jota pidettiin laajalti ylihintaisena. Sopimus johti nopeasti myös silloisen GM:n potkuihin.

Aiemmalla urallaan Koskinen on voittanut kaksi MM-hopeaa ja kaksi KHL:n mestaruutta.

LUE MYÖS: Patrik Laine jäi kauas taakse – NHL-megatähti hirmutehoilla pistepörssin kärkeen