Liigassa viimeiseksi vajonnut Sport tiedotti perjantaina kotisivuillaan, että joukkueelle entuudestaan tuttu kasvo Ari Gröndahl (arkistokuvassa) palaa joukkueeseen. KalPassa kautensa aloittanut pakki iski syksyn 11 ensimmäisessä ottelussa vaisut tehot 0+1=1.

– Mahdollisuus Gröndahlin paluusta Vaasaan tuli ja tartuimme siihen. Hyvät muistot puolin ja toisin edesauttoivat päätöstä. Ari on meille erittäin tuttu pelaaja ja hän tuo varmasti kilpailua ja vahvistusta puolustuspäähän, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

Kuopatussa Bluesissa kaudella 2010-11 ensikosketuksensa liigaympyröihin tehnyt Gröndahl pelasi Sportissa ensikerran sesongilla 2011-12.

30-vuotias pakki on voittanut urallaan muun muassa A-nuorten ja Mestiksen mestaruuden, palkintokaapissa on myös kansainvälisen Spengler Cupin voitto.

Gröndahlin yhden kauden piste-ennätys on juurikin Sport-paidasta toissa kaudelta. Silloin runkosarjan 52 ottelua toivat pakin paikalta komeat tehot 11+13=24.

Sportin paluumuuttaja on pelannut Liigassa kaikkiaan 289 runkosarjan peliä tehoin 32+39=71. Lisäksi vyöllä on kaksi pudotuspeliottelua tehoitta.