Kova hankinta! Suomalainen NHL-lupaus lainasopimuksella Liigaan

© Kuva: Getty Images

Petrus Palmu siirtyy loppukauden kestävällä sopimuksella JYPin riveihin. 22-vuotias hyökkääjä on Jyväskylässä lainalla Vancouver Canucksin NHL-organisaatiosta.

Viime kautensa Palmu aloitti farmiseura Utica Cometsissa, mutta hän sai tililleen 12 AHL-ottelussa ainoastaan yhden maalisyötön. Palmu saapui loppukaudeksi samaan tapaan lainasopimuksella TPS:n riveihin, ja hän nakutti 29 runkosarjaottelussa tehot 4+14=18.

– Petrus Palmu tuo ison annoksen taitoa, nopeutta ja urheilullisuutta joukkueeseen. Olemme todella tyytyväisiä, että Petruksen tasoinen pelaaja valitsi JYPin. Saamme Petruksesta monipuolisen hyökkääjän joukkueeseen ja tavoitteellisena urheilijana hän on myös loistava esimerkki meidän nuoremmille pelaajillemme, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Parhaan Liiga-kautensa 22-vuotias hyökkääjä pelasi 2017-18 TPS:ssä. Palmu nakutti tuolloin 59 ottelussa 36 tehopistettä.