KooKoo – Ilves: Itseluottamus kunnossa?

Liiga
KooKoo – Ilves
Perjantai 11.10. klo 18:30

Liiga jatkuu perjantaina viidellä ottelulla ja ensimmäinen nosto otetaan KooKoon ja Ilveksen välisestä kamppailusta. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa puolenvälin alavälissä, mutta numeroiden takaa paljastuu mielenkiintoisia seikkoja. Ilves nautti ennen kautta suurempaa luottamusta, mutta onko sillä valmentajavaihdoksen jälkeen eväitä lupausten lunastamiseen?

KooKoon alkuohjelma ei ole ollut vaikeimmasta päästä. Viime ottelussa se sai vastaansa rämpineen HIFK:n ja vei ottelun kovan taistelun ja voittolaukauskisan jälkeen. Ottelussa useita huippupelastuksia tehnyt Henrik Haukeland tuntuu varmentuvan kauden edetessä ja pelitapahtumien perusteella Jussi Ahokkaan suojatit olisivat ansainneet enemmänkin pisteitä. Joukkueen itseluottamus on varmasti kasvamassa onnistumisten myötä.

Ilves aloitti Jouko Myrrän alaisuudessa vahvasti, mutta Jyväskylässä tuli jälleen lunta tupaan. Ville Kolppanen ei onnistunut maalilla, mutta puolustuspelaamisestakin jäi sanomista. Ilveksen alakerta on ollut koko kauden sangen haavoittuvainen. Voi olla, ettei nuorten tupsukorvien itseluottamus ole vielä aivan kunnossa vaikean alkukauden jälkeen. Onnistumisia tarvitaan, mutta onko sellaista tulossa Kouvolasta?

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa on sen verran muuttujia, että se on hieman vaikea arvioitava. En saa Ilvestä kuitenkaan kovinkaan selkeäksi suosikiksi vieraissa ja KooKoon pelaaminen maistuu jossain määrin. Vetosuositus on siis KooKoo voittaa ottelun kertoimella 2,80.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.