© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo – HIFK: Tosi kyseessä

Liiga
KooKoo – HIFK
Lauantai 05.10. klo 17:00

Lauantaina Liigaa jatketaan seitsemän ottelun voimalla ja nosto otetaan Kouvolassa pelattavasta KooKoo – HIFK:istä. Joukkueet löytyvät sijoilta kolmetoista ja kaksitoista, eivätkä tällaiset sijoitukset ole varsinkaan HIFK:lle mistään kotoisin. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä tunnettuja siitä, että ne laukovat paljon, mutta kiekon saaminen maalin perukoille tuottaa aivan ylimaallista tuskaa. Aukeavatko maalihanat lauantaina?

KooKoon sarjaohjelma kauden alussa ei ole ollut kovinkaan hankala. Vastassa on ollut mm. saman kaliiberin SaiPa jo kolme kertaa. Silti Jussi Ahokkaan porukalla ei pistetili ole lihonut kovinkaan kummoisesti. Suurin ongelma on maalinteko: esimerkiksi viikolla SaiPaa vastaan kouvolalaiset laukoivat käsittämättömiä määriä, mutta silti ratkaisu meni jatkoajalle asti. Maalissa Henrik Haukeland on ollut paria heikompaa peliä lukuunottamatta mies paikallaan.

HIFK puolestaan tuskailee kolmen ottelun tappioputkessa. Pelicansia vastaan jäätiin eilen kotona nollille, vaikka hyökkäyksiä saatiin aikaiseksi varsinkin toisessa erässä liukuhihnalta. Jarno Pikkaraisen on saatava tehtyä asioille jotain, tai pian voi oma palli alkaa heilumaan – tämä suoritustaso ei HIFK:issä riitä. Luotujen paikkojen pitää olla laadukkaampia ja myös erikoistilanteiden suorittamiselle on tapahduttava jotain hyvää.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK on joukkueista toki laadukkaampi ja nyt alkaa olla tosi kyseessä. Pidän peruslaadun mielessä ja lähden vieraiden matkaan vedoissa. Vetosuositus on HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.