Kärppien hyökkäys pullollaan tähtiä – nämä pelaajat lähtevät todennäköisimmin hakemaan roolia muualta

© Kuva: Juha Tamminen

Kärppien hyökkäys on pullollaan kovan luokan tähtiä varsinkin nyt, kun seura hankki Julius Junttilan. Entuudestaan hyökkäyksestä löytyivät muun muassa Jesse Puljujärvi, Jussi Jokinen, Janne Pesonen ja Juho Lammikko.

Kärppien pelipaikoista on nyt niin kovaa kilpailua, ettei olisi ihme, jos osa hyökkääjistä lähtisi etsimään isompaa roolia muualta. Vahvistuksia etsiville joukkueille voi olla pian isoja nimiä tarjolla.

Yksi kiinnostavimmista nimistä on 25-vuotias Jasper Lindsten. Parhaalla Liiga-kaudellaan hyökkääjä on iskenyt 37 tehopistettä, mutta Kärpissä ei ole tällä kaudella tullut juurikaan vastuuta. Lindsten on pelannut neljässä ottelussa ja jäänyt kiikaritehoille.

Michal Kristofin kausi 2019-20 on ollut tähän mennessä pettymys. Tshekkihyökkääjä on jäänyt kymmenessä ottelussa ilman tehopisteitä. Edelliskaudella tehoja tuli 39 pisteen edestä.

Kärpillä on myös joukko lupaavia nuoria pelaajia, jotka ansaitsisivat peliaikaa Liigan puolella. Aatu ja Aku Räty ovat olleet valovoimaisia jäälle päästessään kuten myös Jesse Koskenkorva. Kärpillä on jo aiempaa historiaa huippulupaustensa lainaamisesta muualle, joten joku kolmikosta voi hyvin hakea vielä tällä kaudella pelituntumaa Oulun ulkopuolelta.