© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakko tekee maalin – ja sinä tienaat!

Kaapo Kakon edustama New York Rangers kohtaa sunnuntaina primetime-ottelussa Vancouver Canucksin Madison Square Gardenissa. Jos Kakko tekee ottelussa maalin, saat 100€ ilmaisvedon.

Kakko avasi maalitilinsä viime viikonloppuna, kun suomalaistulokas ujutti kiekon näyttävästi Edmonton Oilersin verkkoon. Tälläkin kertaa Kakko pääsee varmasti tekopaikoille. 100€ ilmaisveto houkuttelee kokeilemaan, jos maaliverkko soisi myös sunnuntaina.

Tarjous on voimassa Nordicbetin uusille asiakkaille. Tämä tarjous on saatavilla helposti. Lyöt vain ennen pelin alkua vähintään 1 euron vedon New York Rangersin ja Vancouver Canucksin kohtaamiseen.

Alapuolelta vielä tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseksi.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta vähintään 1€ veto otteluun New York Rangers vs Vancouver Canucks (minimikerroin 1,50). Jos Kakko tekee maalin, saat 100€ ilmaisvedon.

Miksi Kakko tekee maalin?

Sunnuntaina Kakko voisi saada paremman näyttöpaikan, jotta verkot heiluisi. Rapakon takana on vaadittu, että Kakko pääsisi pelaamaan ykkösylivoimaa. Se tietäisi sitä, että maalinteon todennäköisyys nousisi satavarmasti.

Tällä hetkellä Pavel Buchnevichin ruuti on ollut märkää ykkösylivoimassa. Joka tapauksessa Kakko saanee taas ainakin pari kutia maalia kohti, joten kenties myös verkko pöllyää.

Kun saatavilla on 100€ ilmaisveto maalista, kannattaa tässä nyt kokeilla! Lunasta vain tarjous ennen matsin alkamista.

Lisätietoa:

– Tarjous on voimassa Nordicbetin uusille asiakkaille.
– Lyö vähintään 1 € panoksella ennakkoveto New York Rangers – Vancouver Canucks-ottelusta (20.10. klo 19:10 CEST). Vedon voi lyödä mihin tahansa Rangers-Canucks -ottelun kohteeseen, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
– Saat Kaapo Kakon tehdessä maalin varsinaisella peliajalla 100 euron ilmaisvedon maanantaina 21.10. klo 15:00 CEST mennessä.