© Kuva: Juha Tamminen

Jukurit – Sport: Isännät takaisin voittojen tielle?

Liiga
Jukurit – Sport
Keskiviikko 16.10. klo 18:30

Liiga jatkuu keskiviikkona kahdella ottelulla. Kauteen pirteällä ilmeellä lähtenyt Jukurit on ajautunut sesongin ensimmäiseen suvantovaiheeseen, sillä joukkue on jo neljän ottelun tappioputkessa. Se on kuitenkin muutaman sijan illan vastustajaa Sportia edellä. Kotona Jukureilta odotetaan tasonnostoa ja paluuta voitojen tielle. Tasaisia pelejä viime ajat tahkonnut Sport ei ole kuitenkaan helppo vastus.

Jukureilla on takanaan hankala viikonloppu: se joutui ensin Kärppien jyrän alle kotonaan ja perään Tampereella nousuvireinen Ilves vei ottelun selkein 5-1 numeroin. Sami Rajaniemellä ei ollut maalissa paras päivänsä ja Ilveksen luisteluvoima tuntui olevan Pekka Kangasalustan suojateille liikaa. Hyökkäyspelissäkään ei ollut samanlaista juonikkuutta kuin aikaisemmin tällä kaudella. Jukurit on isossa kuvassa ollut kuitenkin pirteä alkukauden yllättäjä ja sen pelitapa on kerännyt ylistystä.

Sportin viime viikkoon mahtui niukka kotivoitto KalPasta sekä yhtä niukka vierastappio HPK:lle. Maalille hankittu Niko Hovinen on aloittanut vaasalaisten riveissä hyvin. Sportin hyökkäystyöskentely ei ole täysin vakuuttanut. Se ei tunnu saavan tarpeeksi laadukkaita laukauksia aikaiseksi – tämä seikka on heijastunut myös ylivoimapeliin. Niinpä jaettu jumbosija kriisi-TPS:n kanssa ei ole mikään suuri yllätys.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän Jukureita orastavasta tappioputkesta huolimatta näistä joukkueista vahvempana ja annan tipsin kotivoiton puolesta. Pelisuositus on Jukurit voittavat ottelun (60 min) kertoimella 2,20.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.