© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit – Spartak Moskova: Pisteputki jatkuu?

KHL
Jokerit – Spartak Moskova
Tiistai 22.10. klo 18:30

Jokerit kohtaa KHL:ssä tiistaina Spartak Moskovan ennen siirtymistään vieraskiertueelle. Samalla Jokerit juhlistaa 52-vuotista olemassaoloaan ja luvassa on myös oheisohjelmaa. Narripaidat voivat viettää juhlia vapautuneissa tunnelmissa, sillä joukkue on tuloksellisesti saanut oikean vaihteen päälle ja alkukauden vastoinkäymiset on pyyhitty pois. Spartakia vastaan Jokerit lähtee otteluun selkeähkönä suosikkina.

Jokerien edellinen ottelu päättyi karvaaseen pettymykseen, sillä Lauri Marjamäen suojatit hukkasivat lopussa 3-1 johtonsa ja kärsivät katkeran jatkoaikatappion. Joukkueen peli-ilme oli sangen huolimaton ja pelaamisessa tehtiin aika ajoin aika raskaitakin virheitä. Joka tapauksessa kiekollinen peli Jokereilta on kauden aikana parantunut – tosin varaakin oli parantaa. Virheistä huolimatta Jokerit on ottanut pisteitä jo kahdeksassa perättäisessä ottelussa.

Spartak on sarjataulukossa tällä hetkellä Jokerien perässä ja vaikka se on peruslaadukas pakka, se ei ole materiaaliltaan aivan Jokerien veroinen. Leimallista joukkueelle on tason heittely – hyvän ja huonon päivän ero on iso. Olegs Znaroksin kiekkosoturit hakivat sunnuntaina pisteet SKA Pietarilta, joten mikään aivan turha porukka kyseessä ei ole. KHL:ssä yksittäisiin otteluihin tuijottaminen voi kyllä vetomielessä olla vaarallista.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerit lähtee otteluun suosikkina ja vaikka Spartak osaa venyä, otan kevyen sipaisun kotimenestyksen puolesta. Jokereilla on edelleen parannettavaa, mutta ei pisteputki aivan sattumaa voi olla. Vetosuositus on Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,96.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.