Torstai-illan ainoassa Liiga-ottelussa kohtaavat sarjan suurseurat HIFK ja Kärpät.

Kärpät kuittasi HIFK:n salama-alun pikaisesti ja ensimmäisen erän jälkeen oltiin tilanteessa 2-2.

Toisessa erässä helsinkiläiset sortuivat lukuisiin jäähyihin ja ottelun pitämiseksi tasoissa tarvittiin kotijoukkueen maalivahti Frans Tuohimaata.

Erän puolivälissä oululaiset pääsivät pyörittämään kahden miehen ylivoimaa ja Kärppien junioritähti Aatu Rädyllä oli tuhannen taalan paikka iskeä vierasryhmä johtoon, mutta Tuohimaa esitti ilmiömäisen pelastuksen.

16-vuotiaan Rädyn ilme oli tapahtuneen jälkeen vähintäänkin näkemisen arvoinen. Nuorukainen ei voinut käsittää miten Tuohimaa onnistui estämään jo varmalta näyttäneen maalin.

HIFK johtaa ottelua kahden erän jälkeen 3-2.

Voit katsoa Tuohimaan haamutorjunnan alla olevalta videolta tai täältä.