Hieno ele! Patrik Laine laittoi hyvän kiertämään: ”Siitä tuli itselle tosi hyvä fiilis”

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Upeasti NHL-kautensa aloittanut Winnipeg Jets-hyökkääjä Patrik Laine on ottanut itselleen myös erikoistehtävän kaukalon ulkopuolelta.

Laine sai tälle sesongille uuden suomalaisen joukkuetoverin, kun vasta 18-vuotias puolustaja Ville Heinola murtautui harjoitusleirin päätteeksi Jetsin kokoonpanoon.

Neljättä kauttaan NHL:ssä pelaava Laine sai aikoinaan tulokaskaudellaan apua käytännön asioissa silloiselta joukkuetoveriltaan, nykyään Montreal Canadiensia edustavalta Joel Armialta ja auttaa nyt puolestaan Heinolaa.

– Siitä tuli itselle tosi hyvä fiilis, että oli joku joka auttaa. Tiesin, kuinka hyvältä se tuntuu, ja siksi olen itse pyrkinyt tekemään samaa. Vähän käyty syömässä ja muuta, Laine kertoo NHL:n suomenkielisillä sivuilla ”pestistään”.

Laine toteaa, ettei Heinola tarvitse apua kaukalossa, mutta jään ulkopuolella tuki lienee tarpeen. Suomalaismaalipyssy kehuu vuolaasti nuoren maanmiehensä otteita

– Tosi ennakkoluulottomasti vetää. Ihan huikea pelimies. Vastassa on ollut todella kovia kavereita ja ihan loistavasti pelaa heitä vastaan, Laine hehkuttaa.

Heinola on pelannut Jets-paidassa viisi ottelua summaten niissä tehot 1+2=3. Viimeiset kolme ottelua katsomosta seurannut pakki palaa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa pelattavassa New York Islanders-kamppailussa jälleen joukkueen kokoonpanoon.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!