Vau mikä tarjous: betsaa Jokereita 1€ panoksella!

Jokerit kohtaa keskiviikkona CSKA Moskovan kotijäällään. Pääset lyömään Jokereiden voittoa jättikertoimella 50,00.

Jättikerroin on suorastaan järjettömän suuri. Jokerit lähtee kotiyleisönsä edessä otteluun vain pienenä altavastaajana. Vaikka moskovolaisten nippu on todella kova, niin tällä kertoimella Jokereita kannattaakin nyt jo pelata.

Jättikerroin 50,00 lisäksi saat lunastettua myös 100% talletusbonuksen. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, sillä diili on poikkeuksellisen kova.

Näin lunastat tarjouksen:

  1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta (saat samalla 100% talletusbonuksen).
  3. Aseta vähintään 1€ panos Jokerien voitolle. Jokerien voitolla saat normaalivoiton lisäksi 50€ bonusrahaa.

Miksi Jokerit voittaa?

Jokerien kauden alku on ollut vaikea. Maanantaina Lokomotiv Jaroslavlia joukkue esiintyi kuitenkin jo lupaavasti. Jokerit tuli otteluun hyvin valmistautuneena ja saman trendin voisi olettaa jatkuvan nyt myös keskiviikkona kotona.

Jokerien kannalta erityisen tärkeää oli myös maalivahti Antti Niemen onnistumiset. Niemi torjui maanantaina 30 kutia ja nappasi samalla ensimmäisen voittonsa KHL:ssä.

CSKA Moskova on viime kauden mestari ja siksikin ennakkosuosikki keskiviikkona. Vieraskiertueen jälkeen Jokerit on kuitenkin varmasti nälkäinen ja maanantain voitto tuo mukavasti itseluottamusta!

Peli alkaa keskiviikkona klo 18.30.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa keskiviikkoon klo 18.30 asti. Jättikerroin maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50. Eli yhteensä sinun tulee panostaa 150 euroa.