Vaihtuuko seura vai ei? Jonne Virtanen osoittaa upeaa seurauskollisuutta – ”Tuun heti torstaina”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jonne Virtanen on ollut tämän viikon puhutuin jääkiekkoilija – eikä mikään ihme.

TPS tiedotti aiemmin viikolla, että kokenut hyökkääjä on hyllytetty seuran toiminnasta ainakin toistaiseksi. Myös turkulaisseurassa jatkaminen näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä, sillä Virtanen paljasti Iltalehdelle, että TPS leiristä on ilmoitettu, ettei hänen palveluksiaan enää tarvita.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta Virtanen ei ole hylännyt joukkuekavereitaan. TPS pelaa seuraavan harjoitusottelunsa torstaina KooKoota vastaan, ja hyökkääjä aikoo saapua paikan päälle. Tällä tietoa tosin katsomon puolelle.

– No mä tuun heti torstaina ja toivottavasti tulee mahdollisimman moni muukin kannustaa jätkii, Virtanen kirjoitti Twitterissä, kun fanit kertoivat tulevansa hallille vasta sitten kuin hyökkääjäkin tulee.