Liigassa viimeiseksi jämähtänyt ja vain kolme pinnaa yhdellä voitolla kerännyt Ilves tiedotti kotisivuillaan maanantaina, että se on antanut kenkää päävalmentaja Karri Kivelle.

Ilves on sarjajumbona, ja ero esimerkiksi Liigan kärkeen on jo järkyttävät 20 pinnaa – eikä otteluita ole pelattuna edes kymmentä. Joukkue on päästänyt seitsemässä pelissä hälyttävät 28 maalia. Neljä osumaa ottelua kohden on auttamatta liikaa.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela myönsi vaikeudet seuran kotisivujen jutussa.

– Joukkueen pelillinen ilme, pelikuri ja puolustuspelaaminen ovat olleet hukassa liigakauden alettua, ja siksi päädyimme tekemään muutoksen.

Nyt luotsiksi nousi Jouko Myrrä kakkosvalmentajan pallilta.

– Meillä on kova luotto joukkueeseemme ja siihen, että Myrrä päävalmentajana yhdessä muun valmennusryhmänsä kanssa on oikea mies palauttamaan Ilveksen peli-identiteetin, mikä mahdollistaa myös paremman urheilullisen menestyksen.

Kivi ehti luotsata Ilvestä kaudesta 2016-17 lähtien.

– Ilves-Hockey Oy haluaa kiittää Karri Kiveä viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana Ilveksen eteen tehdystä työstä. Hänellä on ollut tärkeä rooli seuran ja joukkueen toimintatapojen kehittämisessä, toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi.

Tupsukorvien kausi jatkuu keskiviikkona Lahdessa paikallisen Pelicansin vieraana.

Ilvestä pidettiin ennen kauden alkua jopa terävimmän kärjen haastajana.

LUE LISÄÄ:
Jättiyllätys! Syvälle Liigassa sukeltanut Ilves antoi monoa mestariluotsille

Liigan kausiennakko: Nuori Ilves ärjyy – milleniaalit nostavat tupsukorvat jälleen menestykseen