Liigassa viimeiseksi jämähtänyt ja vain kolme pinnaa yhdellä voitolla kerännyt Ilves on antanut kenkää päävalmentaja Karri Kivelle. Joukkue tiedotti asiasta nettisivuillaan.

Kivi on komeaa menestystä niittänyt luotsi. Hänen palkintokaapistaan löytyvät niin alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus kuin Suomen mestaruus. Ensiksi mainittu tuli Nuorten Leijonien peräsimessä Malmössä vuonna 2014 ja toisena manittu Ässien peräsimessä reilut puoli vuotta aiemmin.

Kivi luotsasi Ilvestä kaudesta 2016-17 lähtien. Meritoitunut valmentaja tuli tupsukorviin KHL-joukkue Traktor Tseljabinskistä, josta hän sai nelikakkosta lähes tarkalleen viisi vuotta sitten.

Ilveksen päävalmentajaksi nousee Jouko Myrrä. Hän on toiminut Ilveksessä Kiven apuvalmentajana tuosta kaudesta 2016-17 lähtien.

Tamperelaisten alkukauden vaikeuksia kuvaa hyvin se, että joukkueella on esimerkiksi paikalliskilpailija Tapparan kärkipaikkaan matkaa jo uskomattomat 20 pinnaa. Ilves on päästänyt Liigassa eniten maaleja, kun oma reppu on heilunut seitsemässä pelissä surkeasti 28 kertaa.

Ilves jatkaa kauden urakkaansa keskiviikkona Lahdessa Pelicansin vieraana. Liigaviikko starttaa maanantaina Hämeenlinnassa ottelulla HPK-Lukko.

Edit klo 10.30: Juttua täydennetty.
Edit klo 10.35: Otsikkoa muokattu.