Uusi suomalainen siirtohuhuihin! NHL-toimittaja: ”Tämä pakottaa kauppaamaan hänet pois”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin organisaatiossa neljännen täyden kauden aloittava suomalaisvahti Kasimir Kaskisuo on ajautunut haastavaan paikkaan.

Maple Leafsin maalinsuulle on tällä hetkellä totisesti tungosta, sillä seuran harjoitusleirillä on mukana Kaskisuon lisäksi kokeneet maalivahdit Michael Huchinson ja Michal Neuvirth sekä selkeä ykkösvahti Fredrik Andersen.

Tshekkivahti Neuvirth on tosin listoilla tryout-sopimuksella, joten hänen kohtalonsa ratkeaa myöhemmin.

The Athletic -lehden toimittaja Scott Wheeler uskookin, että Kaskisuo on pahasti jäämässä tällä hetkellä Maple Leafsin neljänneksi maalivahdiksi, tekee Neuvirth NHL-sopimuksen tai ei.

– Jos Hutchinson ja Kaskisuo molemmat päätyvät AHL-seura Toronto Marliesiin, niin heidän ei tulisi viedä maalivahtilupauksilta Joseph Wollilta tai Ian Scottilta mahdollisuutta pelata siellä. Tämä voi lopulta pakottaa Maple Leafsin kauppaamaan Kaskisuon pois, koska Babcock haluaa pitää Hutchinsonin varmuuden vuoksi kolmosvahtina, Wheeler kertoi.

25-vuotias Kaskisuo odottaa vieläkin debyyttiään NHL:ssä. Vantaalainen pelasi viime kaudella AHL:n runkosarjassa 30 ottelua torjuntaprosentilla 89,6. Pudotuspeleissä miehen torjuntaprosentti oli 12 ottelussa komea 92,7.