TPS:n viholliseura vahvistuu Jonne Virtasella? Seurapomo hämmästeli potkuja: ”Jokainen voi itse laskea siitä”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:stä potkut saanut hyökkääjäjärkäle Jonne Virtanen voi löytyä jo nopealla aikavälillä uudesta osoitteesta.

TPS:n naapuriseura TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola paljasti torstaina, että Mestis-joukkue metsästää turkulaista kulttihyökkääjää riveihinsä.

– Ei me taka-askeleita siitä oteta, etteikö me haluttaisi tarjota turkulaisille kiekkofaneille edelleen mahdollisuutta nähdä Jonne Virtasta pelaamassa Turussa jääkiekkoa – ja vielä vähän monivärisemmässä paidassakin, Aittola sanoi Leijonat.comin haastattelussa.

Suomessa nousi aiemmin torstaina huhuja ilmoille, että Virtanen liittyisi TUTOn mukaan jo ensi viikolla.

– Huhuja on kaikennäköisiä, kun kysymys on kuitenkin turkulaisesta tunnetusta kiekkoilijasta. Keskusteluja on käyty hänen kanssaan, mutta olemme vielä pitkällä siitä tilanteesta, että hän Kupittaalle saapuu – tai puhumattakaan siitä, että hän pelaisi täällä, Aittola avasi.

Virtanen teki torstaina Twitterissä kohuttavan ulostulon TPS-potkuistaan: 31-vuotias hyökkääjäjärkäle paljasti potkujen syyn olevan ”epäasiallinen käyttäytyminen ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä”.

Virtanen kuitenkin kiistää nämä väitteet osittain.

– Sopimuksen purkamisen syyksi on ilmoitettu epäasiallinen käyttäytymiseni ja runsas alkoholinkäyttö työtehtävissä. Tältä osin totean, että pääasiallinen työtehtäväni on pelaaminen ja harjoittelu. Näissä tehtävissä en ole milloinkaan nauttinut alkoholia tai ollut sen vaikutuksen alaisena, Virtanen kirjoitti.

TUTOn leirissä hämmästeltiin TPS:n radikaalia vetoa.

– En ole itse ollu siellä paikalla, mutta kuulostaa mun korvaan aika kovalta ratkaisulta (sopimuksen purkaminen). Nyt puhutaan perheellisestä kaverista, joka on urheilija ammatiltaan, niin jokainen voi itse laskea siitä. Jos juhlitaan, niin juhlitaan, jos ollaan töissä, niin sitten ollaan töissä. Mulla ei ole huolta siitä, mitä hän tekee vapaa-ajallaan – eikä se edes oikeastaan kiinnosta minua tai kuulu minulle. Käsittääkseni hän ei ole pelannut jääkiekkoa kännissä, eikä harjoitellut kännissä. Tämä on lopulta hänen ja työnantajan välinen asia, Aittola sanoi.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!