Liiga
Tappara – Kärpät
Tiistai 24.09. klo 18:30

Uusi liigaviikko lähtee liikkeelle ryminällä, kun sarjan kärkiduo Tappara ja Kärpät mittelevät voimiaan Hakametsässä. Sarjan suosikkeihin kuuluva kaksikko on ollut viidessä ensimmäisessä ottelussa elementissään: Tappara on menettänyt tähän asti yhden pisteen ja Kärpätkin vain kaksi pistettä. Kärpät on joutunut hakemaan siis voitoistaan kaksi jatkoajan kautta.

Tappara on ollut hyökkäyssuuntaan alkukauden todella hurja: Jukka Rautakorven suojatit ovatkin tehneet sarjassa ylivoimaisesti eniten maaleja ja Tapparan pelaajat miehittävät pistepörssin kärkipaikkoja. Kristian Kuusela on ollut ilmiömäinen, mutta tehoja löytyy siis laajalti – esim. Anton Levtchi on ollut tähän asti todella hyvä. Tapparalla on varsinkin Rautakorven alla ollut tapana käynnistyä hieman hitaasti kauden alussa – tämän on väitetty johtuneen mestarikoutsin kovasta treeniputkesta – mutta tällä kaudella joukkue on ollut täydessä vauhdissa heti kauden alusta. Mielenkiintoista on nähdä, aloittaako maalissa tällä kertaa Christian Heljanko vai Michael Garteig.

Kärpät on myös tuloksellisesti ollut vakuuttava, mutta aivan jatkuvaa riemuvoittoa ei meno ole ollut. Verenvaihdos on joka tapauksessa suoritettu Oulussa onnistuneesti. Yhtenä erikoisuutena Kärppien alkukaudesta on mainittava, ettei joukkue ole vielä päästänyt alivoimalla ainoatakaan maalia. Kärppien pistepörssin kärjessä viilettää Jesse Puljujärvi viidellä tehopisteellään. Kärpät ei ole ollut hyökkäyspäähän aivan Tapparan veroinen, mutta joukkueessa löytyy kyllä vastuunkantajia. Jussi Jokinen on asetettu kurinpidon tutkinnan alle, joten todennäköisesti mies ei pelaa tiistaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärkikamppailussa marginaalit eivät tietysti voi olla kovin suuret, mutta Tapparan tähänastinen vakuuttavuus saa antamaan vetosuosituksen kotivoiton puolesta. Uskon silti, että tiistaina tullaan näkemään kova ja hyvätasoinen peli. Vetosuositus on Tappara voittaa ottelun kertoimella 2,21.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO