Tähden harjoituskauden näytöt vakuuttavia – NHL:n viime kauden katastrofipelaaja palaamassa tasolleen?

© Kuva: Getty Images

Viime kausi oli täydellistä tervanjuontia jenkkivahti Jonathan Quickille ja hänen edustamalleen Los Angeles Kingsille. Joukkue vajosi sarjan synkimpään häntäpäähän ja samalla loukkaantumisista kärsinyt yhdysvaltalainen torjui vain 46 ottelussa.

Quick pysäytti pikkumustia 88,8 prosentin varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvo oli sekin karu 3,38. Lukemat ovat auttamatta surkeita ykkösvahdin statuksesta nauttivalle pelaajalle.

Nyt kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja on ilmeisesti kääntämässä kelkkaansa. Quick oli taas lauantain vastaisena yönä vedossa, kun Kings kaatoi Vegas Golden Knightsin luvuin 3-2. Vegas tulitti Quickia peräti 42 kertaa, ja jenkki venyi kiekon eteen 40 kertaa.

Kingsin ykkösvahdin treenikauden tilastot ovat vakuuttavaa luokkaa. Koska kolmessa edellisessä pelissä hän on torjunut 93 laukauksesta 87, nousee torjuntaprosentti näissä otteluissa huimaan 93,54:ään.

Los Angeles tarvitsee Quickin panosta läpi alkavan kauden. Kesien 2012 ja 2014 Stanley Cup -mestari on vaeltanut viime kaudet kaukana aiemmin nähdystä tasostaan ja NHL:n kärjestä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.