Mestis
RoKi – Hokki
Perjantai 27.09. klo 18:30

Perjantaina starttaa vihdoin kotimaan toiseksi korkein jääkiekkosarja Mestis. Kaksitoista joukkuetta taistelee Mestiksen mestaruudesta, mutta mestarille eivät Liigan portit aukene edes raolleen. Valitettavasti Liiga on ja pysyy suljettuna – normaalit urheilusarjojen lait eivät päde kotimaan kiekossa. Tästä kilpailullisesta vajeesta huolimatta Mestis on onnistunut luomaan itsestään kuvan vauhdikkaana sarjana ja sen sometiimi onnistui viime kaudella nostamaan pöhinää sarjan ympärillä. Silti sarjan suurin merkitys tällä hetkellä on pelaajien valmistaminen suurempiin tehtäviin.

Rovaniemen RoKi pääsi viime kaudella ensimmäistä kertaa Mestiksen play-offeihin ja tällä kaudella tavoite on sama. Rovaniemeltä käsin Mestiksen tapaisen sarjan pelaaminen on tosin raskas urakka. Joukkueella on jatkuvuutta valmennuksessa, sillä Santeri Immonen aloittaa RoKin peräsimessä toista kautta. Miehistö näyttää aivan riittävältä Mestikseen – tosin reilu viikko sitten RoKi otti Kemissä pelatussa ottelussa rumasti kuonoonsa IPK:lta.

Vastaansa RoKi saa sarjanousija Hokin. Hokki putosi muutama vuosi sitten Mestis-kuvioista konkurssin jälkeen ja nousi sarjaan takaportin kautta, kun LeKiltä evättiin Mestis-lisenssi. Hokki lähtee kauteen melko kokemattomalla miehistöllä ja päävamentajaksi valittiin keväällä pelaajauransa lopettanut Jarkko Heikkinen. Elokuussa pelatuissa harjoitusotteluissa Hokki pärjäsi RoKille hyvin, mutta näille otteluille en laske vielä liikaa painoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Hokki tulee varmasti nousijan innolla otteluun ja RoKilla on yllään kysymysmerkkejä, mutta luotan RoKin rutiinin olevan liikaa. Vetosuosituksena on RoKi voittaa ottelun kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO