Winnipeg Jets on solminut seitsemän vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Kyle Connorin kanssa. Sopimus on arvoltaan 50 miljoonaa dollaria ja oikeuttaan hyökkääjän 7,14 miljoonan dollarin vuosipalkkaan.

Connor oli viime kaudella yksi Winnipegin parhaista hyökkääjistä tehoissa mitattuna. 22-vuotias laitahyökkääjä iski 82 runkosarjaottelussa tehot 34+32=66.

Connor vietti pääosan viime kaudesta Winnipegin ykkösketjun vasemmalla laidalla. Patrik Laine on himoinnut julkisuudessakin samaa paikkaa Winnipegin ykkösketjusta, mutta on jäänyt ainakin toistaiseksi hierarkiassa kanadalaishyökkääjän varjoon.

Toistaiseksi Laine jää kakkoseksi myös palkkapussissa. Tuoreessa sopimuksessa suomalainen saa 6,75 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Kahden kauden päästä asiaan saadaan varmasti muutos, kun Laineen on aika neuvotella uusi sopimus.

Lue myös: Mikko Rantanen allekirjoitti ennätyksellisen 55 miljoonan dollarin jatkosopimuksen!