Nuori kiekkofani kosiskeli NHL-supertähteä vaihtamaan seuraa sympaattisella kirjeellä – lue kosiskelut sanasta sanaan

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Nuori Philadelphia Flyersin fani Josh yritti vastata yksin voimin vuoden isoimmasta NHL-siirtopommista. Hän lähetti Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Mitch Marnerille kirjeen, jossa yritti houkutella taiturimaista hyökkääjää siirtymään Flyersiin.

Valitettavasti kirje meni väärälle Mitch Marnerille, ja hyökkääjä ehti tehdä jatkosopimuksen Toronton kanssa. Mysteeriksi jäi, millainen vaikutus kirjeellä olisi ollut hyökkääjän seuravalintaan.

NHL on NBC julkaisi nuoren fanin kirjeen, joten ihan hukkaan tuotos ei mennyt, vaan kiekkofanit ovat päässeet nauttimaan nuoren miehen yritteliäisyydestä.

– Arvon Mitch Marner. Minun nimeni on Josh. Olen nuori Flyers-fani Mertztownista. Kirjoitan sinulle onnitellakseni erinomaisesta kaudesta ja kertoakseni, miksi Philadelphia on hyvä paikka sinulle, lapsenomaisella käsialalla kirjoitettu kirje alkaa.

– Yksi, Phillyllä on tilaa palkkakatossa sinua varten. Kaksi, entinen joukkuekaverisi James Van Riemsdyk tuli tänne viime kesänä ja viihtyy täällä. Ja kolme, sinulla ja Travis Konecknyllä olisi niin hyvä kemia. Kuvittele ketju, missä olet sinä, Travis ja Claude Giroux. Pysäyttämätön.

– Plus Voracek, Couterier ja Van Riemsdyk jatkoksi tekevät todella hyvän joukkueen. Plus mahtava valmentaja Alain Vigneault. Uskon, että Flyers on yhden palasen päässä siitä, että olisivat iso tekijä ja uskon, että sinä olet se palanen. Mutta tee mitä haluat. Kunnioitan päätöstäsi, koska se on sinun eikä minun. PS. Meillä on Gritty.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS