Calgary Flamesin tähtihyökkääjä Matthew Tkachukin allekirjoitettua siltasopimuksen seuransa kanssa jäävät Kyle Connor sekä suomalaiskaksikko Mikko Rantanen ja Patrik Laine jäljelle ainoina NHL:n nimekkäimmistä rajoitetuista vapaista agenteista.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun arvioi Insider Trading -ohjelmassa jokaisen kolmikosta ja kertoi oman mielipiteensä sille, minkä suuruista sopimusta hyökkääjien kohdalla on lupa odottaa.

Kovimman tilin tehnee LeBrunin – kuten varmasti jokaisen muunkin NHL-seuraajan – mielestä Colorado Avalanchen Rantanen, jolle toimittaja povaa seitsemän vuoden sopimusta yhdeksän miljoonan taalan kausipalkalla.

Laineen kohdalla toimittaja uskoo tamperelaisten oman leirin olevan tyytyväinen seitsemän miljoonan dollarin tietämillä pyörivään siltasopimukseen, joka olisi pituudeltaan 2-3 vuotta.

Connorin toimittaja puolestaan uskoo allekirjoittavan Rantasen tavoin pidemmän pahvin. LeBrun arvioi diilin pituudeksi kuutta vuotta. Myös Connorin tapauksessa palkka pyörinee vuositasolla 6-7 miljoonan dollarin tietämissä.