NHL-seuran nuori tehopuolustaja siirtohuhuissa – ”Ajoitus siirrolle olisi hyvä”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

Edmonton Oilers ei ole viimeisen reilun kymmenen vuoden aikaan pudotuspelipaikoilla yhtä poikkeusta lukuunottomatta juhlinut.

Seurajohto ei onnistunut hankkimaan kesän vapailta markkinoilta isoja kaloja, ainoastaan muutaman syvyyspelaajan. The Athletic -sivuston tuoreessa kirjoituksessa pohditaan nykypelaajista joukkueen kärkipuolustajiin lukeutuvan Darnell Nursen tilannetta.

Viimeisen sopimuskautensa aloittava 24-vuotias vuoden 2013 seiskavaraus on Oilersin pelaajapakasta nimi, jolla riittää vaihtoarvoa ja josta seura olisi valmis tiettävästi myös luopumaan.

Viime kaudella 41 (10+31) tehopinnaa takonutta puolustajaa odottaa kauden jälkeen iso palkankorotus, joskin Oilers voisi myös kaupata pelaajan muualle hyvää vaihtoarvoa vastaan ennen sitä.

– Ajoitus (siirrolle) olisi hyvä: pelaajan taso on nousussa, mutta RFA-statusta sopimuksen päättyessä on jäljellä vielä kaksi vuotta. Oscar Klefbom on kiinnitetty pitkällä sopimuksella. Myös Adam Larsson ja Kris Russell ovat yhä sopimuksen alla, minkä lisäksi seuralla on pakassaan hyviä prospekteja. Oilers voisikin luopua tärkeästä siniviivapelaajastaan ja paikata vaihdossa tulleilla pelaajilla muiden osa-alueiden ongelmiaan, The Athleticin Jonathan Willis pyörittelee viitaten hyökkäyksen kapeuteen.

Aikoo Oilers tehdä Nursen kanssa mitä tahansa, miehen tulevan kauden pelisuoritukset saattavat nostaa puolustajan palkan todella kovalle tasolle tulevaisuudessa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!