NHL-organisaatioon siirtynyt suomenmestari kohdannut erikoisen ongelman – nosti asian esille somessa: ”Voisitko vastata kysymyksiini”

© Kuva: Ilari Isotalo

NHL-joukkue Pittsburgh Penguinsin organisaatioon kuuluva maalivahti Emil Larmi on tullut kaukalon ulkopuolella ihmisille tutuksi Twitter-päivityksistään. Pelaaja on sosiaalisessa mediassa harvinaisen suorasanainen.

Nyt hallitseva suomenmestarivahti kertoi kohdanneensa suhteellisen yllättävän ongelman. Autokauppiaat eivät ole vastanneet Pohjois-Amerikkaan asettuneen pelaajan kyselyihin.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari twiittasi olleensa yhteyksissä noin kymmeneen eri automyyjään ja lisäksi hän on lähettänyt noin parikymmentä sähköpostia. Vastauksia kysymyksiin ei ole tullut yhden ainuttakaan.

Yrittämisen puutteesta Larmia ei voi syyttää.

– Hyvä autokauppias, voisitko vastata kysymyksiini, jotka lähetin sähköpostilla. Muussa tapauksessa en voi ostaa itselleni syntymäpäivälahjaa. Kiitos, Emil.

Varaamaton Larmi siirtyi kesällä HPK:sta Tapparaan ja sieltä pikavauhtia Penguinsin organisaatioon. Maalivahti aloittaa uransa rapakon takana hyvin todennäköisesti kuitenkin AHL:n puolella Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin sotisovassa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)