Napsahtaako pelikieltoa? Jussi Jokisen kostoretki herättää keskustelua – ”Näyttää selvältä vastustajan vahingoittamisyritykseltä”

© Kuva: Juha Tamminen

Kärppien Jussi Jokisen JYP-ottelun temppu puhuttaa runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Jokinen karkasi kolmannen erän puolivälissä oman pään aloituksen jälkeen läpiajoon, mutta JYPin kultakypärä Julius Nättinen nappasi viime tingassa ennen maalintekoyritystä kiekon pois.

Jokinen ei Nättisen näppärää puolustusta ilmeisesti sulattanut, sillä hän rysäytti heti tilanteen jälkeen kostotaklauksen nostaen kädet suoraan kohti JYP-hyökkääjän päätä. (Jokisen temppu on nähtävissä täältä)

Konkarin ottelu päättyi tämän jälkeen suihkukomennukseen.

Hufvudstadsbladetin urheilutoimituksen esimiehen Filip Saxénin ”tuomio” tilanteesta oli selvä.

– Täytyy tulla pitkä pelikielto. Tilanne näyttää selvältä vastustajan vahingoittamisyritykseltä, Saxén kirjoittaa Twitter-tilillään.

Freelance-toimittaja Miika Arponen puolestaan odottaa Jokiselle vähintään saman suuruista pannaa kuin HIFK-pakki Ville Varakkaalle aiemmin tällä viikolla.

– Jos Jussi Jokisen pelikielto jää lyhyemmäksi kuin Ville Varakkaan, niin sen voi laittaa suoraan tähtikultin piikkiin, Arponen kirjoittaa.

Varakas sai kuuden ottelun pelikiellon rajusta taklauksestaan, jonka kohteena oli JYPin Anton Stråka. Neljä ottelua tuli tuolloin itse teosta, kahden lisäottelun kielto puolestaan Varakkaan aiemmasta historiasta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.