Katso video: Suomalaislupaus pisteille hallitsevaa mestaria vastaan – puolustajan alustama maali aiheutti melkoisen härdellin

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin mukana oleva suomalaispakki Ville Heinola ylsi tehoille lauantain vastaisena yönä, kun hänen edustamansa joukkue taipui St. Louis Bluesille jatkoajan jälkeen numeroin 3-4.

Suomalainen syötti Jetsin 3-2-johtomaalin, joka näki päivänvalonsa vain muutama minuutti ennen päätössumerria. Osuman jälkiseuraukset eivät olleet mitkään ihan perinteisimmät, sillä hallitsevan mestarin maalin ympärillä alkoi sen jälkeen melkoinen kahakka.

Pienikokoinen Heinola (181cm / 82kg) jättäytyi itse pois torikokouksesta. Hänelle kirjattiin peliaikaa sekuntia vaille 18 minuuttia, tehotilasto näytti lukemaa -1. Jets varasi pelaajan juhannuksena ykköskierroksella numerolla 20.

Ottelun muista suomalaisista Jetsin Kristian Vesalainen ja Bluesin Niko Mikkola jäivät pisteittä.