Käsky kävi! Kaksi suomalaispelaajaa passitettiin farmiin, mukana keväällä MM-kultaa voittanut sankari

© Kuva: Getty Images

NHL:n hallitseva Stanley Cup -voittaja St. Louis Blues tiedotti nettisivuillaan, että se on lähettänyt kasan pelaajia AHL-joukkue San Antonio Rampagen matkaan. Kaikkiaan 12 pelaajan listalla on kaksi suomalaisnimeä.

Farmista vastuuta taas kerran hakee maalivahti Ville Husso, jonka NHL-ura ei näytä aukeavan vieläkään. 24-vuotias helsinkiläinen on pelannut rapakon takana jo kaudesta 2016-17 lähtien. NHL:stä kokemusta ei silti ole pelinkään vertaa.

Toinen farmiin passitettu pelaaja on pakki Niko Mikkola. Kiimingistä maailmalle ponnistanut kevään maailmanmestari debytoi rapakon takana viime kaudella. Puolustaja luuti Rampagen takalinjoilla 70 runkosarjan pelissä tehoin 2+3=5.

Toukokuussa Slovakiassa pelatut kultaiset MM-kisat olivat Mikkolalle täydellinen menestys. Maailmanmestaruus tietysti kruunasi kaiken, mutta vahva oli myös pelaajan henkilökohtainen panos: MM-kisojen 10 ottelua toivat tehot 2+3=5 tehotilaston näyttäessä lukemaa +3. Jäähyjä Mikkola ei ottanut yhden ainuttakaan.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Mestarijoukkue ei tullutkaan GM Jarmo Kekäläisen johtamien joukkojen vieraaksi – NHL:n harjoitusottelu peruuntui yllättäen

Asiantuntijat antoivat Aleksander Barkoville todella komeaa kunniaa – sentteri mässäilemässä sata pinnaa rikki? ”Voin sanoa olevani järkyttynyt…”

Yllätykset lähenevät – NHL-joukkueesta pelipaikkoja hakevat suomalaiset todella lähellä jättipaukkuja: ”Olen varoitellut tästä jo pidempään”


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.