Venäläislehti Sport-Express uutisoi maanantaina, että New Jersey Devilsin omistama hyökkääjä Pavel Zacha on pääsemässä yhteisymmärrykseen sopimuksesta KHL-seura Avangard Omskin kanssa.

KHL-siirto kuulostaa tässä kohtaa melkoisen yllättävältä, sillä 22-vuotias Zacha on Devilsin vuoden 2015 ensimmäisen kierroksen 6. valinta, jolla olisi vielä paljon näytettävää NHL:ssä.
Viime kaudella tshekkihyökkääjä pelasi NHL:ssä 61 ottelua rooliinsa nähden kelvollisin tehopistein 13+12=25.

Zachalla ei ole parhaillaan sopimusta Devilsin kanssa, joten KHL-siirtohuhu voi olla myös nuorukaisen pelaaja-agentin tapa pelata jääkylmää peliä NHL-sopimusneuvotteluissa.

Devilsin GM Ray Shero kuuli Zachan mahdollisesta siirrosta, eikä totisesti ollut mielissään.

– Minua ei kiinnosta v***uakaan, jos hän tekee KHL-sopimuksen tai jos hän tekee sopimuksen v*tun Bramtonin (ECHL-seura) kanssa. Minua ei kiinnosta p*skaakaan minne hän tekee sopimuksen. Hänen oikeutensa ovat meillä, Shero latasi Associated Press -lehdelle.

– Hän on nuori jätkä, jonka peli vain paranee. Uskon, että vielä on jotain tehtävissä – toivottavasti. En voi kuitenkaan kontrolloida hänen päätöksiään. Jos KHL on reitti, josta hän pitää, niin sieltä on pitkä tie takaisin NHL:ään, hieman jo rauhoittunut Shero oli kertonut NHL.comin haastattelussa..