Jokerit-kippari puhui suunsa puhtaaksi: ”Voimme elää tappioiden kanssa, jos…”

Jokerit on aloittanut kuudennen KHL-kautensa melkoisen vaisusti.

Kaksi ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet tappiot. Ensin Avangard Omsk haki tiistaina pisteet Helsingistä maalein 3-1 ja torstaina Ak Bars Kazan teki saman tempun loppunumeroiden oltua vieraille 5-2.

Jokerit jatkaa kauttaan lauantaina kello 16 alkavassa ottelussa Dinamo Riikaa vastaan ja joukkueen kapteeni Peter Regin vaatii selvää ryhtiliikettä.

-Olimme todella pettyneitä tulokseen, mutta myös tapaan, jolla pelasimme. Niin ei vain voi käydä, etenkään kotona näin varhaisessa vaiheessa kautta, Regin painottaa Jokereiden nettisivulla ja jatkaa:

-Ei ole mitään tekosyitä. Jokaisen on katsottava peiliin ja tuotava enemmän jäälle. Vain siten voimme olla yhdessä parempia. Voimme elää tappioiden kanssa, jos olemme jättäneet kaiken jäälle, mutta niin ei käynyt eilen.

Positiivisiakin asioita torstain ottelusta löytyi.

Kamppailun kolmannen erän lopussa Jokereiden kannattajaryhmä Eteläpääty antoi äänekkään tuen omilleen. ja lauantaina Regin haluaakin palkita fanien tuen voitolla.

-Se merkitsi paljon. He olivat täällä pelin lopussa ja sen jälkeenkin. Emme ansainneet sitä, mutta he ovat mahtavia ja tukevat meitä kaikessa. Siksi tämä on paras paikka pelata, Regin kehui.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.