Liigakauteen valmistautuva Vaasan Sport tiedotti nettisivuillaan, että se on tehnyt päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman kanssa jatkosopimuksen. Pahvi on yksivuotinen ja Pajuluoman sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kauden 2020-21.

Tuore jatkaja on luonut valmennusryhmineen joukkueelle Sportin identiteettiin sopivan aktiivisen pelityylin, jossa keskiössä oli taisteleva kotkasydän.

Yksilön kehittäminen on myös tärkeässä roolissa Pajuluoman filosofiassa ja nuorten pelaajien sisäänajo on erityisen tärkeää Sportin kokoisessa seurassa. Myös sillä osastolla Sportin valmennus on onnistunut, tästä osoituksena useamman pelaajan nousu A-nuorista mukaan edustuksen rinkiin. Vaasalaiset ottivat viime kaudella Nuorten SM-liigassa pronssia.

– Koko organisaatio on tyytyväinen Pajuluoman työhön. Ne tavoitteet ja päämäärät, jotka luotiin, ovat toteutuneet. Halusimme tehdä tämän jatkosopimuksen nyt ennen kautta ja tällä tavalla välttää häiriötekijää kesken kauden, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

Vaasalaiset avaavat liigakautensa lauantaina Kärppien vieraana.