Aikaisemmin tällä viikolla ilmoille nousi huhu, jossa GM Jarmo Kekäläisen uskottiin havittelevan sopimuksetonta Mikko Rantasta Columbus Blue Jacketsiin.

Blue Jacketsin nykyinen kokoonpano suorastaan huutaa tähtiluokan osaamista, sillä joukkue menetti kesällä kovimmista nimistään Artemi Panarinin, Matt Duchenen, Ryan Dzingelin sekä Sergei Bobrovskin.

Kekäläisellä on monta vaihtoehtoa joukkueensa vahvistamiseksi, sillä moni nuori NHL-tähtipelaaja on tällä hetkellä ilman sopimusta. Näistä rajoitetuista vapaista agenteista (RFA) mielenkiintoisimpia nimiä suomalaisittain ovat Rantanen ja Patrik Laine.

Kekäläinen myönsi torstaina Ilta-Sanomille, että Blue Jackets yrittää jotenkin paikata useiden lähteneiden tähtipelaajien jättämiä aukkoja.

– Kyllä me aina yritämme miettiä kaikkia keinoja, miten voimme parantaa joukkuettamme, Kekäläinen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Blue Jacketsillä on tällä hetkellä palkkakatossa tilaa yli 10 miljoonaa dollaria, joten ainakin offer sheetin tekeminen olisi mahdollista.

– Emme sulje mitään keinoja pois, mikä tarkoittaa sitä, että jos meillä on mahdollisuus tehdä offer sheet ja olisimme sitä mieltä, että se toimii, siinä tapauksessa käyttäisimme sitä asetta, Kekäläinen avasi.